21 Ağustos 2012 Salı

shinee

gossip's part 1

Öncelikle ilk olarak shinee nin haberinden başladım çünkü duyduğum en hafif çarpıntı yapanı oydu aslında bence herkesin boy band lerde beklediği bir olay bu ama önce ben size '' Are you ready or not ? '' diyim shinee den de size gelsin :)


Herkes illa ki '' you' re beautiful '' '' k-pop the ultimate audition '' '' dream high 2 '' gibi içinde idollar olan diziler izlemiştir diye düşünüyorum öle dimi haksız değilim hıh tamam devam edebilirz o zaman sa . Şimdi bu dizilerde hep idollar fanlarına gösterdiklerinin tam tersi evilimsiydi daha doğrusu gösterdikleri kadar cana yakın sıkı fıkı ölümüne gangayiik biz modunda değilllerdi  işte bizim shinee miz de böleymiş aslında gösterdikleri kadar yakın değillermiş ..


Üyelerin adlarını bilmeyenler bu paragrafı anlamak için yukardan adları takip etsin :) Karizma Minho muz gerek oyunculuk yeteneği olsun gerekse o uzun boyu posu yakışıklılığı olsun ( ki kore de yakışıklı dedin mi minho parmakla gösterilir bence adam tatlı değil yakışıklı ) grubun en aktif üyesi dream team de yer almıştı bir aralar hatta shinee nin hangi programında ydı hatırlamıyorum beyinlerinden neler geçtiklerinimi ne yazıyorlardı minho da dream team de yazmıştı sonra grubun diğer üyelerinden bazıları ( gerçekten kim di hatırlamıyorum ) biz mi dream team mi tarzı sorular döndürmüştü  şöle bir şey var eğer gerçekten o kadar yakınsanız böle bir soru dönmeden ortada cevap çok açık değilmidir sizin için ?




Onew yani liderleri en cana yakınlarıymış . Daha öncede bu çocukları çok sevdiğimi söleyip hatta onları en kaliteli grup seçmiştim . Ama ben onlardan bir soğukluk hissettiğimi de sölemiştim bundan şaşırmadım habere çok ama yine de yalan olmasını çok isterim . Yinede çocuklar aralarındaki ilişkiyle değil yeteneği ve sesleriyle ön planda olması lazım diyorumm o zaman sa :


Tekrardan söliyorum bilgiler yabancı bir siteden gelme ve haber kaynakları da  patronları tarafından çıkışı verilmiş nunaların anlattığı şeler yani yanlış olma ihitmalleri yüksek ve burda yazısını yazdım tüm boyband ler benim de çok sevdiğim boyband ler onun için ben duyduğumda üzüldüm ve sizlerle paylaşmak istedim lütfen bana sinirlenmeyinn .. Part 2 için buraya click click lütfen ..


tabi click click ler den  önce içini dökmek adına seni aşağıya alıyım sayın okuyucu  :) 


ah bir şarkı daha dinlemeden göndermem sizi hayatta olmaz buyrun efenim buyrun buyrunnn :



caneee ^.^

3 yorum:

  1. Vay vay vay... Zaten ben pek güvenemiyorum birbirlerine bu kadar yakın davranan kişilerin arkadaşlıklarına ama olsun ben SHINee'yi yinede çok severim ^^

    YanıtlaSil