5 Kasım 2012 Pazartesi

2012 Gayo Daejun



Sbs kanalı yıllardır düzenlediği Gayo Daejun Programın da bu yıl yine bize bir sürpriz hazırladı . 2009 'n programın da 2AM , 2PM , B2st , Super Junior , Shinee  gruplarının bir çok üyesinin yer aldığı 4 grup oluşturulmuştu ve kız gruplarının şarkılarını söyleyip dans etmişlerdi . 2NE1 , SNSD , Kara , f(x) , 4Minute , After School gruplarınında bir çok üyesinden karışık gruplar oluşturulmuştu ve onlar erkek gruplarının şarkılarını söylemişti . Aşırı derecede eğlenceli bir değişim olmuştu . CL dan heartbreaker ı dinlemek , Beast-2pm üyelerinden mr. dinlemek özellikle beni çok eğlendirmişti . Erkek grupların performansını burdan , kız gruplarının performansı da şurdan izleyebilirsiniz .


Gelelim SBS 'nin bu sene için olan sürprizine . İlk duyduğum andan itibaren içim içime sığmıyor resmen :) Çünkü çünkü bu sürprizde ki 5 gruptan 3ü çok sevdiğim grup , 1 isini o kadar çok sevmesem de katılan üyesine bayılıyorum diğer grup ise öhöm köhüm şey işte ya benimkiler işte var ya başınızı hep onların haberleriyle ütüledim koca yaz onlar şöyle onlar böyle diye :)

Bu 5 boyband den sadece ama sadece iki kişi yer alıyor bu projede . Ve bu 10 kişiyi de iki gruba bölmüşler . Grupların adları : dynamic black & dramatic blue . Bu iki grup yeni bir grupmuşçasına yepyeni şarkılar söyleyecek . Şarkıları 4 rengi kullanarak söyleyeceklermiş . Zaten tema da Color of Kpop . 

Gelelim en önemli noktaya bu beş grup hangi gruplar ve üyeler kim ?



2AM : Jo Kwon & Jinwoon 






Mblaq : G.O & Lee Joon 






İnfinite : Woohyun & Hoya 




Teen Top : Niel & L.Joe 




B2st : Lee Gikwang & Yang Yoseob 









Dynamic Black grubu dinamik ve güçlü bir konsept , Dramatic Blue ise sofistike ve  duygu yüklü bir konsept işleyecekmiş .


Gruplar şuanlık belli değil ee konseptler belli hangi gruptan kimin katılacağı belli o zaman bir tahmin yapabilirim değil mi :)

Bence ;

Dynamic Black :

Dinamik ve güçlü bir konsept var ve burda üç grubun ana dansçısı var :D eee o zaman bu grupta kesin Lee Gikwang , Lee Joon , Hoya olur :) Dinamiklik ve hareket dedinizmi artık annemin aklına bile Jokwon gelir :D Oysaki Jokwon'n sadece şu videosunu izledi . Ve orada yakışıklı bir rapper var onu almassak olmaz değil mi ? L.Joe ;)

Dramatic Blue : 

Sofistike olayını bilmem ama duygu dediğiniz de güzel ses dediğiniz de bu aralar sesini ayıla bayıla (bknz :    ) dinlediğim Niel olmassa olmaz :) Ve tabikide her türlü konsepte uymakta zorluk yaşamayan Yoseob . Güzel sesli Woohyun , G.O ve Jinwoon u da bu gruba aldık mı tamamdır :)


Tarih ile ilgili şu an kesin birşey yok bakalım bize yine heyecanlı bekleyiş düştü . Herkesin bu iki yeni grup için beklentisi yüksek tabii ki de benim de . Ama bence bizi hayal kırıklığına uğratmayacaklar :)



    caneee     ^ . ^     ^ . ^


2 yorum:

  1. WOOHYUN MU INFINITE MI B2ST TEEN TOP VE MBLAQ MU VEEE 2AM Mİİİ?!!!!!!!

    OMO OMO OMO OMO Kalpten gideceğim unniii :O

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. birde beni düşün duyduğumda havalara uçmuştum resmen ya :) Tabii bana ilk kwang yeni bir grupla çıkış yapacak dendi galaxy yok yani uçuşlarda *.* ben yeni albümler için heyecanlanırken birde bu çıktı :) merakla bekliyoruz bakalım :) :)

      Sil