21 Ağustos 2012 Salı

infinite

gossip's part 3




Ahh ahh gelelim bir başka yıkıma yine blog lar arası paylaşılamayan insan myungsoo meğersem sahipliymişşşşşş yaaa bu sefer direk patlattım bombayı . müzik arasııı :)


Ahhh bayılıyorum şu mvlerine :) Neyse haberimize gelelim şimdi şimdi grubumuz lideri sunggyu ranking king izleyenler bilir aslında songgyu :) ki izlemeyenlerede acayip tavsiye ederim izlemek için fanı olmanıza gerek yok çünkü talkshow gibi birşey karışık bir program işte ya :) neyse ben çok konudan saptım biyanee . Şimdi ben bir beauty (evet gene beast :) ) olarak a pink i sevmezdim çünkü beast ' n kendi şirketinden olan kız grupları ( ki bence onlardan korkmak lazımmış bunun için part 4 e lütfen ) haricinde beast le çok yakınlardı daha doğrusu beraber bir reklam da oynadılar (ah çok tatlı bizimkiler bu klipte :) ) hatta kwang kliplerinde oynadı birde üstüne yoseob ordan bir kızla düet yaptı birde üstüne kliplerinde oynucak zannettik ama meğersem sadece klip stüdyosuna ziyarete gitmiş tabi bu daha kötü de neyse :) İşte ben bunlardan sevmezdim a pink i ama ama meğer infinite den dolayı sevmememiz gerekiyormuş :



Grupta sunggyu hariç hepsinin sevgilisi varmış .o.O. Valla üzüldüm sunggyu nun niye yok yaaa o da insan alla alla :) Ama biz bir tahmin de bulunduk lider olduğuna olurda ortaya çıkarsa bu ilişkiler grubunu korumak destek olmak açısından büyüklük yapıp bu işlerden uzak durmuş olabilir :) Ve a pink dedim hemen açıklayayım 2 3 tanesinin sevgilisi a pinktenmiş ve myungsoooo gerçekten şok geçirdim sevgilisi olmasına değil cidden şimdi olmaması garip olurdu çocuğun ama sevgilisi şu yanlarında gezinen stilist nunalar var ya onlardan mış tabiki de şimdi kız çok güzel falan dır belki ama ben hep onun yanına şu kız gruplarından böle güzelliğiyle çok ön plana çıkmış birilerini yakıştırır öle biriyle olmasını isterdim neyse kısmet diyoruz :) ee o zaman şöle hafif yumuşak bir şarkıyla bu parta veda edelim :)


Sunggyu senin nasıl sevgilin olmaz diyorum ben hala zaten kwang ı kaptırmışım elden sen gel bana :) Ben kimselere sölemem aramızda sır kalır ;) ;) :)

Tekrardan söliyorum bilgiler yabancı bir siteden gelme ve haber kaynakları da  patronları tarafından çıkışı verilmiş nunaların anlattığı şeler yani yanlış olma ihitmalleri yüksek ve burda yazısını yazdım tüm boyband ler benim de çok sevdiğim boyband ler onun için ben duyduğumda üzüldüm ve sizlerle paylaşmak istedim lütfen bana sinirlenmeyinn .. Part 4 için buraya click click lütfen .. daha 2 ve 1 i okumadın mı .o.O. 1 için buraya click click 2 için buraya click click :) :)

tabi click click ler den önce içini dökmek adına seni aşağıya alıyım sayın okuyucu  :) 

caneee ^.^




4 yorum:

  1. Şuan ağlıyoorum TTTTTT_TTTTTT Myungsoo bunu bana nasıl yaparsın, hemde stilist bir nunayla TTTTTTTTTTTTTTTTTT_TTTTTTTTTTTTTTTTT İnanmıyorum ya, Songgyu dışında hepsi mi? TTTTTTTTTTTTTTTTTTT_TTTTTTTTTTTTTTTTTTT öhüöhüöhü üühühüüühüühhüühühühühüüüüüüüü TTTTTTT_TTTTTTT

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bak beni yazdığıma pişman etmeyin ama siz ağlarsanız hemde benim yazdığım bir yazı yüzünden çok üzülürüm ben :(

      Olsun tatlım bak böle düşün sen gidene kadar istediğini yapsın sen gidince ayağını denk alsın ha olmazmı ?

      Sil
    2. Unnie sen üzülme... Ama napıyım tutamıyom kendimi, resmen dünyam yıkıldı :( Grubun tamamına aşıkken şimdi hepsi bir anda beni terk etti :'(
      Ama sanırım haklısın unnie! Ben oraya gittikten sonra bakalım başka kızlaraa bakmaya cesaret edebiliyorlar mı, keh keh keh >.<

      Sil
    3. yani akıllı olsunlar bencedeeee :) :)

      Sil