6 Temmuz 2012 Cuma

K-POP


   BEAST : Come Back



Belki böle bir yazı saçma ve gereksiz durabilir ama ben kendimde yazma ihtiyacı duyuyorum . Beast tanıtım yazımı yayınlarken  son anda yeni mv le ilgili bir fotoğraf görüp yazımın sonuna eklemiştim . Tabi bu gecenin 3 ünde olan bir olay olduğu için sadece bir resim görmüştüm . Sabah kalktığımda girip baktığımda 5 6 tane daha fanlar tarafından çekilen fotolar vardı tabikide görünce çok sevindim :) Tam beklediğimiz gibi hatta daha da fazlası olucak gibi duruyor . Kıpır kıpır eğlenceli mi eğlenceli ve bambaşka bir beast bizi bekliyor gibi duruyor .
Yang Yoseob :)



Foto yu ilk gördüğüm gibi dikkatimi çeken şey Kwang ' n içine düşmekte olan şu sarılı kızdır tabikide :) Bir sinir krizi geçirdikten sonra (şaka tabikide :) ) tam fotoyu görüp waoooa yeni mv dedim :) 

Tabii bunlar bir fangirl 'n bir B2uty 'nin görüşüydü ama olayı insan olarak ele alırsak şu an çok ta üzgünüm :( Çünkü Yeni yıldan beri dünya turunda olan grup korede reklam çekimi yapıp , music banklere katılmış üstüne ost bile yapmış tır . Ve haliyle zaten yeterince yorgunlar hatta yanlış hatırlamıyorsam Taiwan da verdikleri konserde bu yüzlerinden vücutlarından okunuyordu zaten ki bunu anlamayıp beast hakkında kötü yorum yapan bir medyaya da sahipler. Neyse konumuza dönersek kuzucuklar aşırı derecede yorulmuş hatta Yoseob attığı tiwet te yemek bile zor yediklerini sölemiş :( Lütfen cebaalll yormayın bu kadar kendinizi hiç bir şey sağlıktan önemli değil diyorum .Biliyorum fiction and fact albümünüz de yakaladığınız başarıyı daha da geliştirmek isteyip beauty leri sevindirmek istiyorsunuz ama bizim tek istediğimiz sizin gülen yüzünüzü görüp gerçekten yaptıkları işten mutluluk duyuyorlar demek :) 



           

Ahh kıyamam nasılda yorgunsunuz :(



BEAST fİGHTİNGGGG !!! :) 




2 yorum: