19 Eylül 2012 Çarşamba

birazcıkk....


Aslında bu aralar hiç yazasım yok :/ evet benim galaxy her zaman yazı yazmayı seven ogün yazı yazmasa bile chingularına en uzunundan yorumlar döşiyen kişi :/ birden neden böle oldum bilmiyorum aslında açıp burç yorumlarımı falan mı okusam bizim burç yine birşeylerin yörüngesine falan girdi benide aylık bunalıma mı soktu ? Aslında ne düşündüğümü ne hissetiğimi bilmiyorum ki ben :/ bugün belkide yakın olan iki arkimle en komik günümüzü yaşadık , otururken arkim birden size çok eğlenceli bir şarkı açıcam dedi bende yine şu facede falan dönen şarkılardan birini açıcağını düşünürken birden tanıdık bir melodi duydum ve tepkim hadi canım oldu . Evet şarkı gangnam style dı . Sonra birbirimizi gaza getirmeceler psy'n ellen show da dansını öğrettiği videoyu izlemeler derken birde baktık bizim de gangnam style videomuz oldu ve videonun starı benmişim muhteşem dans etmişim falan fişman tabikide öle değildi sadece yine birden gülerken ciddi halime bağlıyıp dans ettiğim için onlar çok tatlı bulup beğendiler . Ki bu durumum da aslında ne kadarçok eğleniyo gibi gözüksemde ( ki gerçekten eğlendim ) ama bi yanımın hep karışık olması üzgün moda bağlaması bence .

Sanki heycanlıymışım gibi kalbim çarpıyor aslında böle hissetmiyeli uzun zaman olmuştu sanırım evdeyken hiç böle hissetmemiştim . Belkide etrafımda beni seven ve benimde sevdiğim birçok kişi varken yanlız hissetmemden kaynaklanıyordur bu :S Evet çok çelişkili bi durum bencede yine bana birşeyler yetmemeye başladı sanırım yine sorgulama işlerine giriştim ...

Büyük ihtimal bu yazı yazdığıma bin pişman olup da sonradan sildiğim tek yazım olucak .. hala yazı yazasım yok konuşasım bile yok hatta ve birden açtım sayfayı fotoyu falan da hemen ölesine bulup koydum ....

Neden bu yazıyı yazıyorum onu bilmiyorum aslındaki ben belkide bu ruh halinden kurtulmaya mı çalışıyorum .. evet olabilir ihtimal var ... ama kendime hatırlatırım ki en son bu halime girdiğimde en az 3 gün çıkamamıştım bu ruh halinden ... her zaman hayattaki enerjime ve çalışkanlığıma ( ders olarak değil hayat olarak ) hayran olduğunu beni böle çok sevdiğini söliyen beni kpopla tanıştıran chingum melody bu halim karşısında şaşırıp kalıp elinden birşey gelmiyceğini kiki nin bile beni gülümsetmediğini gördüğünde beni kendi halime bırakmıştı ve sonradan bu halimin hiç çekilmediğini sölemişti . Evet biliyorum bu durumda çekilmez olduğumu hemde çok iyi biliyorum ve kimsenin çekmek zorunda olmadığını ve sanırım bu yüzden yazıyorum ya bu  yazıyı sanki biriyle konuşuyormuşçasına sonuçta kimsede okumuycak diye düşünüyorum sonuçta kimse çekmek zorunda değil ..

Evet b2st etki etmiyor bu ruh halime aksine daha da bozuyor şuan sanırım :S

Ama ama sanki bu çocuklar bana biraz iyi geliyor sonuçta yazı yı  yazmaya başlamadan önce ve tüm yazı boyunca onları dinledim ..



Aslında onların bloğumdaki debutunu böle bir yazıda yapmak hiç istemezdim sonuçta şuan en çok yazmak istediğim yazı onların yazısıydı . ama sonuçta onlar şuan yanlızlık hissimi birazcık ta olsa dindirebiliyorlar ....

9 yorum:

  1. unniii! Bugün bizlere neler oluyor böyle *-* Shirushi, ben, sen... Bugün Mars-Pluto arasında ters açı olması gerek bu yüzden böyle hissediyor olabilirsin. AJA AJA FIGHTINNG!

    YanıtlaSil
  2. Unniiiii. :( Bir de arka fonda Never Say Never çalarken okudum bunu iyi mi.
    Seni çok iyi anlıyorum ben, inan bana. Bu tür durumlar konusunda tecrübe sahibi oldum sanırım. *-* Böyle hissetmene çok üzüldüm ama. TT Sen üzülünce dayanamıyorum. :(
    Ve bırak kendini, sakın bu histen zorla kurtulmaya çalışma, iyiymiş gibi davranma, daha da kötü olursun. Zaten geçecektir yakın zamanda, umarım.
    Bir şey de diyemiyorum şimdi çünkü ne desem güldüremeyeceğim farkındayım, özel bir durum bu. Sadece yalnız olmadığını bil, tamam mı? Her zaman yanında olduğumu unutayım deme sakın. Seni seviyorum. <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ağlattın beni ezgi :( ama ufacık damlalar .. ağlayamıyorum en çokta buna uyuz oluyorum ya kalbim sıkışıyor sanki off bilmiyorum ..

      Sil
    2. Nefes alamıyor gibi oluyorsun, bunalıyorsun, içinde nedenini bilmediğin bir sıkıntı oluyor. Ve bundan dolayı patlayacak gibi oluyorsun. Sanırım böyle bir şey. *-* Böyle kötü zamanlarda yapman gereken, bilmen gereken en iyi şey sevildiğini unutmamak unni. Başka bir şeyin çok yararı olacağını sanmıyorum.

      Sil
  3. Çingum kusura bakma geç yorum yaptım ama iki gündür giremedim pek nete. :(
    Burçsal dönemimiz değil sana o kadarını söyliyim ama şimdi iyisin ya sevindim. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah ben silicektim bu yazıyı ama kıyamadım sonuçta onu da ben yazdım her nekadar bunalım modda yazmış olsamda :D

      Daha iyiyim şimdi chingum teşekkür ederim :) Nolucak chingum istersen yorum yazarsın istersen yazmassın istersen geç yazarsın ben yinede senin varlığını hissediyorum ya *.* umarım sende benim yanında olduğumu hissedersin :) boludasın herhalde fightingg !! :) :)

      Sil
    2. Yok çingu Bolu'da değilim ben yapım gereği böyle birazcık tembel bir insan olduğumdan Bolu'yu erteledim bir hafta daha hehehe. :D Haftaya pazar gidicez. :))

      Hissediyorum çingum tabii ki. :D Sende çok sağol varlığınla mutlu ediyosun beni. ^.^
      Blogta edindiğim en en iyi arkadaşlarımdan birisin, nomu nomu arigato. :D :D

      Sil
    3. ah ben bir hafta erken geldim ya :D Sırf o ing kursu yüzünden :D :D
      Ah çok ama çok sevindim *.* Evet evet i agree ( ing kursu etkisi nihaha :D ) yaşlarımızın yakın olduğunu duyunca bide bide asya haricinde başka ortak noktamız olan bölümlerimizi duyunca çok ama çok sevinmiştim :) sanada nomu nomu nomu arigatoo *.*

      Sil