30 Ağustos 2012 Perşembe

for you ....



   ^^ Ezi-chan müziğin psikolijimizde ki en büyük etmen olduğu düşüncesinin psikolojik tedavi sistemine girmesini ikimizde çok istiyoruz biliyorsun ki ben bu konu da senin müzik aşkına güveniyorum ve senin de bu aralar bu konu da tıkandığını bunun için kliniğe gelmediğini anlıycak kadar çok tanıyorum seni . Ve hani çok içtiğimiz gece vardı ya senin kendiğini kaybettiğin gece bana neler yaptığını sorduğunda sana hiçbir şey demiştim aslında sen o zaman korenin senin için aşk ve müziği temsil ettiğini anlatmıştın bana . Bunu geç düşündüğüm için özür dilerim zarfın içinde bugün 2 uçağına Kore ye bilet var .Tüm kliniğin umudu sensin biliyorsun ama bu dememk değilki hayalinin tadını çıkartmadan gidip geliceksin . Duygu olmadan müzik , aşk olmadan duygu  olmaz .Bela gördünmü atla , bir tıkırtı duydunmu dinle ki müziğin coşkusu ve duygusu içine işlesin ve dolu dolu zaman geçirip sakın ama sakın elin boş dönme en azından bana enişte getir . Hiç merak etme bunu 3 yıldır doğru düzgün hiç kullanmadığın izinlerinin yerine sayıcaz.Seni seviyoruz Ezi-chan ha bide gidip hiç tanımadığın birini de öpebilirsin oturduğum yerden duyguların ve müziğin sana gelmesini bekleyemessin değil mi ? Ah dizilerde birbirlerine böle aşık olmuyorlarmıydı ? ^^

Yarım saat önce kapı ziliyle uyanmıştı Ezgi ve kapıyı açtığın da da yerde bir kutu görmüştü .Kutunun içinde şuan elinde tuttuğu Kore uçak bileti ve mektup vardı . Ezgi hala şok olmuş bir şekilde mektuba bakıyordu ki birden giysi odasına doğru yürümeye başladı . Akşam düşünmekten uyuyamamıştı bunun için saat 12 de kalkmıştı eğer yarım saat için de evden çıkmassa uçağı kaçırıcaktı . Hemen eline ilk geçen kort şortunu ve askılı badisini giyip bavulunu açtı bavulun tamamını sporkıyafetlerle dolduruyordu ki Yumi 'nin dedikleri aklına geldi ve bir kaç elbise ve bir iki tane blüz koydu bavula . Ve kalktığından beri aynaya hiç  bakmadığını hatırladı ki bakmamayı tercih ederdi .Yine huzursuz bir uyku uyuduğu yüzünden ve saçlarından belli oluyordu . Saçlarını toplayıp şapkasını taktı ve gömleğini üstüne alıp bavulunu kapattı . Eşyalarını küçük bavuluna sığdırmıştı onun için bilgisayarı alabilirdi ki yolda Yumi ve ailesine mail atması gerekiyordu . Böle birden çekip gidemezdi bu yaptığı da neydi napıyordu bitirmeleri gereken bir proje vardı .  Birden bavulunu elinden bıraktı ama sonra kaptığı gibi hemen evden çıktı geçerken bilgisayar çantasınıda hemen masanın üzerinden almıştı . Hazırlık aşamasında olan bir projesi olduğu doğruydu ama iki üç hafatdır hiç bir gelişme göstermediği kaçınılmaz bir gerçekti  . En azından hiçkullanmadığı izinlerini kullanabilirdi değil mi ?
*********************************************************************
- Selam Jae nasılsın ?
- Eğer şarkıyı aldığını sölersen çok iyi olucağım .
- Bir dakika ah çantamda bir cd var bu o olabilir mi acaba ?
- Dae of korktum zaten bugün kü imzada seni göremeyen herkes soru yağmuruna tuttu birde şu muhabir Lee Hyun da burdaydı '' yeni albüm çıkartıcaksınız dimi  bunun ne zaman olucağını bize sölermisiniz ? '' dedi
- Bunu nerden öğrenmiş inanmıyorum Jae ne cevap verdin ?
- Tabiiki de dalgaya alıp bunu da nerden çıkarttınız sonuçta grup olarak 1 yıldır herkes kendi yolunda ilerliyor '' dedim . ''peki Daehyun 'un Japonyaya gidiş nedeni yeni albümünüz için şarkı almak değilmiydi yoksa kendi başına tekrar bir albüm daha mı çıkartıyor ? buda artık dağıldığınızın bir göstergesi mi yoksa ? '' dedi . Tam bu sırada Yongguk hyung böle birşeyin olmuyacağını çoğukez söledik sadece tek tek yeteneklerimizi geliştirmek istedik ve Dae de soğuk aldığı için evinde dinleniyor . '' dedi Dae çok dikkatli olmalısın hava alanında seni kimse görmemeli .
- Haber verdiğin için saol Jae dikkatli olucağım . Herkese sölersin yurtta buluşuruz benim şimdi kapatmam lazım uçağım kalkıcak as sonra .
Daehyun telefonu kapattığında çok gergindi şapkasını düzeltip gözlüklerini taktı ve koltuğuna doğru ilerledi . Herkes onların ayrıldığını yada ayrlcağını düşünebilirdi ama onlar hala bir bütündü ve bu şarkı sayesinde bunu herkese göstericeklerdi.
*************************************************************************
Anonsu duyan Ezgi birden irkildi heyecandan yerinde duramıyordu ama son yarım saatte içi geçmişti. Ailesine mail atmıştı tabikii de her zaman ki gibi anlayışla karşılamışlardı ki oda iş için olduğunu sölemişti . Ama Yumi şuan ondan daha heyecanlıydı her zaman benden daha çok benim mutluluğumu düşünüyor diye düşündü . Üniversite de tanışmışlardı ikiside Amerikaya yeni gelmiş hiçbir arkadaşı olmayan öğrencilerdi  ilk gördükleri anda birbirlerini çok sevmişlerdi ve hemen Yumi-chan ve Ezi-chan olmuşlardı. Yumi bu tabire bayılıyordu kendini evinde gibi hissettiğini sölüyordu hep. Bunları düşünürken birden kendine söz vermeye başladı burda hayatını değiştiricekti gerçekten ne isterse onu yapıcaktı zaten hep hayali bu değilmiydi?
******************************************
Kulaklıklarını takmış yürüyordu ki birden o tanıdık simayı gördü muhabir Lee havaalanında onu bekliyordu . Müziğin sesini daha çok açtı ve yürümeye devam etti onu görmemezlikten gelerek biran önce yurda gidicekti . Ama birinin ona seslendiğini duydu ve sol taraftan leehyun ona doğru geliyordu aralarında çok az mesafe kalmıştı ne yapacağını bilemez haldeyken birden şapkalı birkız koluna girerek ingilizce konuşmaya başladı .
 - '' Hayatım bende seni arıyordum nerdeydin burdaki herkes İngilizce bilmiyor ya kaybolsaydın '' dedi azarlayan ses tonuyla Ve sonra gülümseyip dudağının yanına bir öpücük kondurdu .Birden muhabir Lee ye dönüp siz olmasanız erkek arkadaşımı bulamıycaktım diyip elini tutuo yürümeye başladı . Daehyun şuan büyük bir şaşkınlık yaşıyordu ve en az onun kadar şaşkın olan muhabire yan taraftan baktığında  başka birilerine bakınaya başladağını farketmişti bu şapkalı kız hayatını kurtarmıştı ve hala elini tutuyordu derken arkasını dönüp baktı .
-Başka birilerine bakmaya başlamış bile dedi elini çekerken el sallayarak görüşürüz diyip hızlıca yürümeye başladı .
Daehyun şok olmuş bir şekilde arkasından bakıyordu . 


- Eee sonra muhabir Lee den nasıl kurtuldun diye sordu heyecanlı Zelo film izlerken ki heyecanlı haline bürünmüştü yine .
- Şapkalı bir kız hayatımı kurtardı .
- Nasıl yani tanımadığın biri mi gelip kurtardı seni ? : jongup
- Adını sormuşsundur herhalde ? :himchan
- Hayır
- Nasıl yani onunla ilgili hiçbirşey bilmiyor musun ? : himchan
- Hayır geldiğini anlamadığım gibi gittiğini de anlamadım ama el sallarken elindeki bileklikten  mavi bir boncuk sallanıyordu ortasında bir göz vardı sanki off tek hatırladığım bu yüzünü bile tam görmedim ama verdiği his ..... çok değişikti .
- Himchan çapkın gülümseyişiyle oooo diyip omzuna vurdu .
***********************************************

- Efendim Ezi bir şey mi oldu ?
- Ah orda saatin kaç olduğunu unutmuşum kusura bakma lütfen kapatalım uyu sen sonra konuşuruz
- Ne oldu Ezgi birşeymi oldu sesin garip geliyor . iyimisin sen oteli falan mı bulamadın ? İyimisin Ezgi ?
- İyiyim ben gerçekten şuan oteldeyim .
- Peki ne oldu birşeyler olmuşanaltırmısın lütfen  Ezgi .
Yuminin kızmaya başladığını hissediyordu 3 oldu  ezgi diyordu dala fazl dayanamayıp
- Ben birini öptüm  dedi hiç ses gelmeyince endişeyle Yumi dedi
- Birini mi öptün ? bağırışını duyunca birden yerinden sıçradı .
- Hemen savunmaya geçip '' ama bunu sen sölemiştin bana ''
- Söledim ama yapıcağın hiç aklıma gelmemişti ee nasıl oldu çatlatma insanı Ezi anlat hadi nasıl yakışıklı mı adı ne ?
- ŞEy Yumi aslında adını da bilmiyorum pek yüzünü gördüğüm de sölenemez başının belada olduğunu hissettim gagnster tarzlı bir adam peşindeydi bende sevgilisi gibi rol yaptım aaa Yumi dudakları çok güzeldi
- Ezi wuuuuaaa peki neden adını sormadın ?
- Adam dikkatini bizim üstümüzden çekince hemen çekip gittim ordan
- İnanmıyorum Ezi nasıl yaparsın bunu ?
- Çok utandım yumi napıyım
- Tamam tamam buda bir şey dimi ama ? Bak sana güzel bir haberim var Koreden arkadaşım Junho yla konuştum birmüzik şirketin de aranjman olarak çalışıyormuş ve patronuda bize seve seve yardımcı olabileceklerini sölemiş sana adresi atıyorum şimdi yarın gidersin olurmu ?
- Gerçekten mi ? Bunu da mı hallettin Yumi bende nerden başlasam diye düşünüyordum çok teşekkür ederim herşey için . Hadi uykuna devam et sonra görüşürüz bby .
- Birdakika Ezi bilekliğin bileğinde dimi ? sana şans getirsin nazar boncuğun , hep yanındayım bby

**************************************************
- Çok dalgın görünüyorsun Dae : Jongup
- Aklı nerde acaba ah bir tahminim var dünkü seni öpen kızda olabilir mi ? acaba : Himchan

Dae kızgın bakışlarını Yonugjae ye yöneltti çünkü sadece bunu ona sölemişti . Sonra gülmeye başladı çünkü bu hallerini çok özlemişti 1 yıldır herkes kendi hayatına odaklanmıştı ama sonunda yine bir bütün olmuşlardı uzun süreden beri ilk defa beraber yurtta kalmışlardı .
- Bugün şirkete gidiyoruz başkan çağırdı herkese uygun dimi ? : Yongguk
Zelo '' yes sir ! '' diye bağırdığında tüm grup gülmeye başladı .Jae sevimli maknaemiz bizim dedi saçlarını karıştırırken Zelo nun .
- Siz gidin benim bir yere uğramam lazım hemen arkanızdan gelicem : Dae
- Peki orda görüşürüz . : Yongguk


Jae elindeki adrese baktı evet burasıydı akşam internette taşlarla  ilgili biraz araştırma yapmıştı ve burasının bu konuda danışabiliceği en iyi yer olduğunu öğrenmişti .
- İYi günler
- İyi günler nasıl yardımcı olabilirm ?
- Ben bir tür taş arıyorum mavi ama içinde göz var gibi daha önce bölesini görmemiştim .
- Hmm mavi olarak akik taşlarımız var ama bir dakika içinde göz mü var demiştiniz farklı bir kültüre ait olabilir mi bu taş ?
- Hiç düşünmemiştim aslında olabilir İngilizce aksanı çok iyiydi .
- Aslında Türk kültüründe bu tarz bir taş var nazar boncuğu deniyor .
- Bir dakika . Efendim hyunk
- Ne zaman geliyorsun ? Çok güzel bir konuğumuz var ve hepimizle birden bir tür anket yapmak istiyor . : Himchan
- Ne oluyor orda bugün çalışmamız yokmuydu ?
- Evet vardı ama buda başkanın bir isteği ve kız gerçekten çok güzelmiş sanırım Türk .
Jae iyi günler diyip hemen çıktı dükkandan nedense iiçinde bir heyecan oluşmuştu .
*****************************************************
-Şirkete gittinmi ? Ezi nasıl gidiyor Kore de hayat ?
- Yumi ! Bana buranın neden TS eğlence şirketi olduğunu sölemedin ?
- Oranın ne özelliği var ki ?
- Burası B.A.P nin şirketi !
- Bir dakika şu bahsettiğin grubun mu hani şu billur sesli yakışıklı çocuğun olduğu grubun mu ?
- Evet Yumi çok heyecanlıyım
- Ee daha görmedin mi şimdiye kadar şirkete gittiğini düşünmüştüm
- Evet şirketteyim ama 5i burda o yok .
- Hadi ya gerçekten mi ?
- Evet gitmem lazım bana sesleniyorlar .

- Dae de yolda sanırım biraz yorgun onun sorularını geçsek sadece biz cevap versek olur mu ? : Himchan
- Tabii kide olur : Ezgi

******************************************
Daehyun arabadan inerken kalbinin yerinden çıkıcağını düşündü . Sadece dün tanıştığı ve tam yüzünü bile görmedği bir kızın ona bunları hissettirdiğine inanamıyordu  ama kızda kendini ona çeken birşeyler vardı ço güçlü şeyler . Şuan çok mutluydu ama acaba geçkten o muydu ?

- Hoşgeldin Dae bizde tam bitiriyorduk provaya başlayabilirz .
- Ben cevaplamıcakmıyım soruları ? dedi kapıda durup kıza bakmaya çalışan Dae
- Yorgunsanız Caveplamak zorunda değilsiniz hepinizin zamanını yeterince aldım zaten dedi Ezgi yerinden kalkıp Dae ye doğru ierlerken .
- Dae gördüğü kişi karşısında şok olmuştu aynı ses dedi içinden aynı sıcaklık . '' Bir beş dakika mı ayırabilirim ama ben de soru sorucam '' dedigülümseyerek .
- Ezgi gülümsedi dedi bana gülümsedi ah tabii ki sorabilirsin tabii kide bu sözcükler içinde kalmıştı '' başlayalım o zaman '' dedi .
Dae flörtçü bir bakış atıp sandalyeyi gösterdi tüm grup şaşkın birşekilde ona bakıyordu onu daha önce hiçbiri böle görmemişti .
- Müziğe nasıl başladınız ?
- Kore ye ne zaman geldin ?
- Dün peki siz müziğe ne zaman başladınız ?
- Neden Koreye geldin sadece araştırma için mi ?
- Evet . Müziğin sizin için önemini anlatabilirmisiniz ?
- Erkek arkadaşın var mı ?
- Ezgi neler olduğunu anlayamıyordu . '' Müziğin sizin için anlamı ne '' diye sordu tekrardan.
- ERkek arkadaşın var mı ?
- Hayır yok dedi ezgi bıkkın bir şekilde . Tam müzik hayatınızın ne kadar kısmını kaplıyor diye sorucaktı ki
- Her tanımadığınız kişiyi ilk gördüğünüzde öpermisiniz diye sordu deahyun
- Gerçekten bu o mu nerden anladın dedi şaşkın bir sesle Youngjae
Daehyun eliyle Ezginin bilekliğini tutarken demekki bu boncuğun adı nazar boncuğu dedi .
Ezgi lalkınlığını yenip gülümseyerek yardıma çok ihitiyacın var gibi duruyordu dedi .
Dae '' evet vardı sne beni gelip kurtardın ''

************************************************
Ezgi Yumi yi gördğün de sıkıca sarıldı ona Yumi Daehyun 'u göremeyince merakla '' Dae nerde beraber geliceğinizi sanmıştım '' dedi
- Evet ama ufak bir işi çıktı sonradan gelicek Yumi hala inanamıyorum olanlara herşey okadar rüya gibi ki ben 9 ay nasıl geçti anlamadım projemiz tamamladı ve Dae ......
- Ve Daehyun la hayal gibi bir hayat yaşıyorsun
- Evet hala inanamıyorum. Herşeyi ayarladın dimi bugün kü slaytın sonunda B.A.P for you çalıcak çokmutluyum gerçekten Kore de çok tuttu albümleri ve Amerikayada yayılmaya başladı . Dae şarkıyı duyunca çok şaşırıp çok mutlu olucak .
- Yumi içinden asıl bu gece yemekte deniz mavisi pırlantayı görünce sen çok şaşırıp seviniceksin dedi

                                                      for ezgi ^.^



6 yorum:

  1. U-unniii ağlattın beni. TT İlk başta 'Ezi-chan mı? Hımm tesadüftür herhalde' falan dedim ama sonradan emin oldum ve birden gözlerim doldu. Böyle bir şeyi hiç beklemiyordum gerçekten, şok oldum.
    Çok tatlı bir hikayeydi, harika yazmışsın. Bayıldım, hayran kaldım. Dae ve beni okumak, bir de özel olarak senin tarafından yazılanı okumak harika bir şeydi. Ben canım sıkıldıkça bunu açar okur gülümserim.
    Bir de kolun ağrırken yorgunken yazmak için o kadar uğraştığını düşününce daha bir garip oldum. Ben... Nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Gerçekten. Teşekkür ederim. Defalarca kez, çok ama çok teşekkür ederim. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Minnettarım.
    Seni çok seviyorum. Bunu unutma sakın, tamam mı? Kısa sürede bu kadar iyi anlaştığımız için, senin gibi bir arkadaş bulduğum için çok şanslıyım.
    Tekrar tekrar komawo unni. Aaağ sen bir harikasın. Şu anda hissettiklerimi tarif edemem. TT

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa ama ağlamak yok *.*
      şaşırttığıma çok mutlu oldum bende böle olsun istiyordummm :) :)
      Eksiklikleri çok var çok dedi yazmışım mesela :) Dae yi sana verdiğimin resmi kanıtı olsun bu :P Aklımı jae den alıp dae ye yöneltmek için bol bol b.a.p dinledim kusucam dersem inanma :D ama bol bol dinledim yani yazarken :D (bide bunun üsütüne for you diye şarkı çıkartırlarsa ne havalanırım haa :D tabikide sende :D )
      Haftaya yeterince dinlenirim o zaman geçer ağrısı o kadar da önemli değil böle bir düşünce gelmiş aklıma kaçırsam bin pişman olurdum ^.^ Bu yorumu okumak çok büyük bir teşekkür oldu benim için fazlasına gerek yok *.*
      da du saraghne :) sende bunu unutma olurmu ? ^.^
      ikimizin de şanslı olduğumuzu hissettiğimiz çok anı paylaşıcaz daha bence buna eminim :) gerçekten beğenmene çok sevindim bunu duymak için hepsi değer :) :)

      Sil
  2. Çok güzel bir hikayeydi çingu. :D Ellerine sağlık.
    Sen her kanının kaynadığı insanlar için böyle jestler yapar mısın? ^.^ Çok hoş. :D
    Benim için havai fişek, ezgi için hikaye... gerçekten çok iyisin çingu. :D
    Bir de koluna ne oldu çingu, umarım ufak bir şeydir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bloğum benim dünyam chingularımda dünyamda yer aldığınıa göre :) sanırım içimden ne geliyorsa anında yapıyorum dik başlının teki olup çıktım ben :P
      sanırım işte biraz zorladım chingu bilekten ve omuzdan ağrıyor ilaçlar da eh işte işe yarıyor ama ciddi birşey değil diye düşünüyorum :):)
      beğenmene çok ama çok sevindim chingu kumavo *.*

      Sil
    2. İnşallah önemli değildir çingu ve dünden bugüne inşallah geçmiştir. :D :D

      Sil
    3. ben böle gezerken zor geçer chingu ama bakalım :) :)

      Sil