19 Temmuz 2012 Perşembe

B.A.P

                                            

                                           180 Degree Change








' Dünyayı ele geçirmemiz lazım bunun için de idol olmamız lazım ' ' İnsanlar böle yapıyormuş bizde yapmalıyız '  gibi bambaşka bir konseptle girmişti b.a.p k-pop alemine . Warrior la anlatmak istedikleri hikayelerini anlatmış ve kendilerini daha çok geliştirip  Power la bize gerçek b.a.p yi göstermişlerdi . Danslarında bile farklılıkları belli oluyordu , sert görünüşlerinin aynısı dans hareketlerinin birçoğunun dövüş hareketleri olmasıyla birebir uyuyordu  . Kısacası bambaşka bir boyband çıkmıştı ortaya :)

B.a.p allkpop Röportajı

Soru :

Güçlü imajın yanında , başka imajlarda denemek istermisiniz ?

 Youngjae :

 Her türlü konsepti deneyebileceğimize inanıyorum. Benim denemek istediğim konsept.... Nasıl bir konsept denemek istiyorum ki ben?

Youngguk :

Eğlenceli bir şeyler .

 Daehyun :

Şimdiye kadar hep güçlü bir konsept yaptığımızdan, bir dahaki sefere eğlenceli ve heyecan verici bir şeyler denemek istiyorum. 

Soru:

Kore'nin müzik piyasasında oldukça azılı yarışmalar var. Kendinizi bir takım olarak nasıl görüyorsunuz?

Youngguk:

Umarız B.A.P müzik trendlerine yön veren bir grup olur. Biz tabi ki çok çalışmaya devam edeceğiz, içine girebileceğimiz farklı tarzlara bakacağız ve herkesin B.A.P'in farklı yönlerini görmesini sağlayacağız. Biz çok çalışacağız!


O anda sorulan sorular yüzünden mi yoksa gerçekten bir planmıydı bu ? Bambaşka bir b.a.p olabileceklerini alenen duyurmuşlar resmen :D Her zaman ilk görünüm çok önemlidir ben gerçekten buna inanırım ve b.a.p bize ilk olarak güçlü yanını gösterdi farklıyız biz farklılık yaratıcaz dedi bu imajı bizim de aklımıza yerleştirdi peki sonra ne yaptı bizde idol olabiliriz baby ler dedi :D 

İşteee bambaşka daha çok idol ımsı ama özünden de şaşmamış b.a.p ve no mercy :)




Bunların sadece saçı ve kıyafet tarzı değişmiş nedir bu abartı mı diyorsunuz ? O zaman buyrun ilk live ları  ;



Jongup

 


Main dancer dediğin kaslı erkek si olur anacım valla biz böle alıştık k-pop ta :) İşte bu düşünceden yola çıkıp jongup tam bu konsepti yansıtmış bu klipte :) Ve tabikide rap kısımlarına eşlik ederek de olayı iice sevilesi beğenilesi hale getirmiş :)

Dans dahisi lakabının ona fazla geldiğini sölesede içindeki dans sevgisinden dolayı ilerde bunu herkese kendisi de dahil olmak üzere kanıtlıycağa benziyor şimdi den başlamış bile hatta ;)


Zelo


I think same thing with you :)


Grubun ilk tanıtılan üyeleri olarak Yongguk ve Zelo yeteneklerinin yanı sıra aralarındaki yaş farkından dolayı da dikkat çekmişti . Zelo daha çocuk evet ve bunuda Warrior da ki sarı kıvırcık ve Power daki  kıvırcık pembe saçıyla gösterdiler  yeterince ama şuan tüm idolları kaç yaşında olurlarsa olsun lar yakışıklı göstermiyorlarmı zelo nun neyi eksik bu durumdan sorabilirmiyim :) O en tatlı en sevimli maknae olabilir evet ama gayet erkeksi ve yakışıklı da olabilir :) Oda dudağını ısırıp şarkı söleyebilir tamam mı ? :)







Yongguk 

 



Güçlü  sesi olsun duruşu olsun her türlü konsepte gidiyor bu çocuk :) O örgüler nedir ya sokak serserisi seni :D Senki liseyi 1. olarak bitirmiş zeki insan :) O tok ve rap e acayip yakışan sesi yine yeniden şarkıya farklı bir hava katmış ağzına sağlık :)


Himchan 

 




Değişik bambaşka insan himchan :) Bazen çok sevimli bulurum bazense çok cin çok çakalımsı bakıyor bu derim :) O Baby wussup baby wussup kısmındaki hareket nedir öle :O omo omo himchan :D Tamda senden beklendiği gibi sen ki hayranı oppa sen benimsin dediğinde kulağına eğilip sende benimsin diyen insan :D 

 B.A.P Allkpop Röportajı 



Soru :

Nasıl şarkıcı oldun?

Himchan :

Ben küçüklükten beri geleneksel Kore müzik eğitimi aldığım için müziği çok seviyordum, ama aynı zamanda bu sektörde çalışmış insanlarla tanışmam sayesinde diğer türlere ilgi duydum, bu kariyer seçimi doğru yolu bulmak için bir başlangıçtı.

Soru:

Himchan sen sunum işleri yapıyorsun. Bu ilginç mi? Bu işleri ile ilgili en zor şey nedir? Himchan gençliğinden beri geleneksel müzik öğreniyordun ancak şu an moda grup olan B.A.P üyesisin. Senin için bu iki müzik türü arasında çatışmalar var mı? Yoksa ikisi birbirini tamamlıyor mu?

Himchan : 

Sunum işleri sırasında çok şey öğrendim. Ve bu sırada şu anki sahne performansım için oldukça işe yarayan çok değerli tecrübeler kazandım. Müzik bölümü olarak belki gençliğimden beri öğrendiğim için olabilir ama bana göre hiç bir müziğin farkı yoktur. Geleneksel müziği öğrenme aşamasında edindiğim sağlam temel şu an bana çok yardımcı oluyor.

Buyrun buyrun efenim himchan ın kore geleneksel müzik geçmişinden bahsedip yine alenen duyrulan başka bir ipucumuydu yoksa bu ?



Hayırsever arkadaş himchan nasılda arkadaşlarını live larına çıkarırmış :) 

Youngjae

 


Heey bende varım baby ler :) Warrior da ki saç şekliyle yanaklı şirin birşeydi power da gizli tuttuğu tatlı ve yakışıklı çocuğun biraz da olsa dışarı çıkmasına izin vermiş no mercy de bu çocuğu çayırlara kırlara bayırlara salmış maşallah :D


Himchan hyung u iyi öğretmiş iyi öğretmiş şu hale bak ya nasılda sahnede hareketler yapıyor o el hareketi (tavşan mı yapmaya çalışıyorsun sen öle napıyorsun :D ) nedir noldu o sert çocuk havalarına nasıl böle sevilebilirlik seviyen tavan yaptı anlamadım gitti valla :D Kıyafetine ayrı bir bayıldım Bu idol havası gerçekten bence en çok youngjae ye yakışmış :)



Daehyun 

 


Ne sölesem ne yazsam bilemedim ki galaxy kızım küçük yapma seni yongguk yada himchan paklar dedim yongguk unda sempatik yüzünü görünce ben yonggukçuyum dedim durdum ama sen böle bağırır çığırırsan ben sesinden etkinlenmeyip aaaahh daehyun nunan olayım demeyimde napıyım ha söle bana :D




















Şarkıyı rap kategorisinden alıp günümüze k-pop camiasına geri döndüren sesine sağlık emi :) Yeahhh diye bağırdın durdun ya yine sesine hayran bıraktın beni ne diyim sana ben busan 'n wonbin 'i :D Utanıyormuş bu lakabı duyunca hadi ordan yüzünle çok ilgilendiğini kendin söledin :) Devam böle devam şeker haremde yer ayarlamaya çalışıyorum sana olmadı yongguk 'u atarız artık napalım :P

Vee tabikide şarkıda yine yeniden düdük sesi var ( şimdi düdük mü diyim ne diyim bilemedim polislerin trafikte öttürdüğü düdüğün sesine benziyor valla :D ) :) Bundan dolayı yolda yürürken b.a.p dinlemeye bayılıyorum sürekli etrafa bakınıyorum bir ara belediye çukuruna düşücem ama ne zaman bende bilmiyorum :D

Yeni tarzınız size çok yakışmış tatlışlar :) Ve bir yandanda gerçek sizden ödün vermediğiniz için kumao :)


NoT : Röportajlar korea-fans tan alıntıdır çeviren arkadaşın ellerine emeğine sağlık :)




4 yorum:

  1. öncelikle merabalar 11galaxy2 :) çok dolu dolu bir blog olmuş, ellerine sağlık. okurken resmen başım döndü :)) itiraf ediyorum ben kpop'tan pek anlamıyorum; sadece en ünlü grupları iyi tanıyorum (suju ve bigbang), diğerlerinin elemanlarının isimlerini bile bilmem... ama b.a.p. ilgimi çekti. dünyayı ele geçirmek ha, süpermiş :)) nice yazılarda görüşmek üzere, sevgiler ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bloğuma hg :) bloğumu beğendiğinize çok sevindim ki baya baya k-popla dolu bir blog sanırım hemde k-popla çok ilgilenmiyorken beğenmenize çok ama çok sevindim :) B.a.p bambaşka bir boyband bence umarım ilginizi çekmesi sevgiye de dönüşür :) Bence siz böle yazmaya devam ediyorken bol bol görüşürüz :) :)

      Sil
  2. Aha B.A.P! Bunu görüp de yorum yapmasaydım olmazdı. :D Daehyuuuuun, Daehyun benim bebeğim. Gülüşü ile hayatımı neşelendiren Won Bin. :D Ve o öhöm sesi öhöm çok öhöm seksi öhööm öhööm. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ezgicim daehyun benim derken noluyor orda bakayım :D bende ne yüzsüzüm be herkesi sahiplendim ahaha :D valla şimdi açık açık sölemek gerekir cidden sesi çok öhöm öhöhm öhöhm seksi öhhöhöhmm :D ahhaha :D

      Sil